Καινούρια iPhone με μεγαλύτερη οθόνη μέσα στη χρονιά;

Καινούρια iPhone με μεγαλύτερη οθόνη μέσα στη χρονιά;
Photo: REUTERS

Η εφημερίδα «Wall Street Journal» γράφει ότι τα νέα έξυπνα κινητά της Apple θα διαφέρουν κατά πολύ από τους προκατόχους τους.

Στον κόσμο αρέσουν οι φήμες και οι υπερβολές. Φήμη, υπερβολή ή πραγματικότητα, λοιπόν, είναι και η είδηση που μετέδωσε η Wall Street Journal ότι τα δύο νέα iPhone που σχεδιάζει η Apple για το 2014, θα έχουν ακόμη μεγαλύτερες οθόνες.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως η οθόνη του ενός μοντέλου θα ξεπερνά τις 4,5 ίντσες, ενώ το δεύτερο θα φτάνει τις 5. Αυτή τη στιγμή τα μοντέλα 5C και 5S έχουν οθόνες των 4 ιντσών.

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, τότε η Apple θα έχει κάνει μέσα σε δύο σχεδόν χρόνια δύο διαδοχικά άλματα στα μεγέθη των οθονών της, μιας και οι 3,5 ίντσες του iPhone 4S μεγάλωσαν όταν βγήκε στην αγορά το iPhone 5.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Η θρυλική διαφήμιση του Macintosh

H WSJ γράφει επίσης ότι το «μοντέλο 4,5’’+» έχει μπει ήδη στην παραγωγή, ενώ εκείνο των 5 ιντσών βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας.

Στη μάχη με τη Samsung του Galaxy SIII των 4,8 ιντσών υπάρχουν δύο διαφορετικά στρατόπεδα στις γραμμές της Apple. Εκείνοι που πιστεύουν πως όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είναι οι πελάτες, κι εκείνοι που λένε ότι πρώτα πρέπει να επενδύσει η εταιρεία σε αυτό που ξέρει καλά και μετά να φτιάξει κινητά-φορητούς καθρέπτες…