Λαζόπουλος: «Ο Θεοδωράκης βγήκε από τα εργαστήρια της διαπλοκής»

Λαζόπουλος: «Ο Θεοδωράκης βγήκε από τα εργαστήρια της διαπλοκής»

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε ο γνωστός ηθοποιός (βίντεο).

Η κόντρα Λαζόπουλου – Θεοδωράκη φαίνεται πως θα έχει και άλλα επεισόδια, καθώς ο πρώτος μέσω της εκπομπής του πραγματοποίησε χθες νέα επίθεση εναντίον του ιδρυτή του Ποταμιού.

«Μέχρι τις ευρωεκλογές θα μιλάνε για την Ελιά και το Ποτάμι. Το σχέδιο είναι ορατό. Θα πριμοδοτούνται μόνο οι μελλοντικοί συνέταιροι του Μνημονίου» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος και συμπλήρωσε:

«Το Ποτάμι δεν κυλάει όπως θα το ήθελαν… Στα εργαστήρια της διαπλοκής είπαν ότι ο κόσμος ήθελε κάτι καινούριο, για να που ότι αυτοί είναι το καινούριο, ώστε να συνεχίσουν να πριμοδοτούνται στις τηλεοράσεις».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε λόγο για υπερβολική προβολή του Σταύρου Θεοδωράκη στα ΜΜΕ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Πρωί, μεσημέρι βράδυ στις τηλεοράσεις, κοντεύεις να φας και τον Άδωνι», για να προσθέσει ότι «Χωρίς να έχει πρόγραμμα, δεν λέει και κάτι».

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, σχολίασε και την πρόθεση του Σταύρου Θεοδωράκη να μιλήσει για το πρόγραμμα του κόμματός του για τη χώρα μετά τις ευρωεκλογές, μιλώντας για κάτι αφηρημένο.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Θεοδωράκης: Η «απάτη» του Λάκη Λαζόπουλου