Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Live: Ακούστε την εκπομπή του Fortune “Business Monitor” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6
Η επιχειρηματικότητα πάει …ραδιόφωνο, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του Fortune – Παρουσιάζει ο Τάσος Ζάχος - Καλεσμένος στο στούντιο ο πρόεδρος της Upstream, Μάρκος Βερέμης.

Πρεμιέρα πραγματοποιεί σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι η εκπομπή Business Monitor, στο νέο πρόγραμμα του News 24/7 στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του Fortune.

Στην πρώτη εκπομπή στο στούντιο βρίσκεται ως κεντρικός καλεσμένος ο Μάρκος Βερέμης, ένας από τους πιο πετυχημένους εκπροσώπους της startup και επενδυτικής κοινότητας, πρόεδρος και co-founder της Upstream, της ελληνικής πολυεθνικής που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Ακόμη πολλοί καλεσμένοι, επιχειρηματικά νέα, business stories, σε μια εκπομπή γεμάτη ειδήσεις που μας αφορούν.

Ακούστε εδώ live το νέο επιχειρηματικό μαγκαζίνο.

To “Business Monitor” καταγράφει και παρακολουθεί θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, που έχουν εφαρμογή σε κάθε κομμάτι της ζωής μας. Γιατί η επιχειρηματικότητα είναι πάνω απ’ όλα τρόπος σκέψης.

Μέσα από την αφήγηση ιστοριών (human & business stories), προσεγγίζουμε τη δημιουργική πλευρά των επιχειρήσεων, αναδεικνύουμε τους πρωταγωνιστές τους, δίνουμε έμφαση στις αποφάσεις, στις εμπειρίες τους, στις έξυπνες κινήσεις, αλλά και στα λάθη τους.

Εστιάζουμε στον ρόλο του επιχειρείν στην οικονομία και στην κοινωνία και στην «ανάπτυξη με σκοπό», που πρέπει πλέον να επιδιώκουν οι επιχειρήσεις.

Παράλληλα από αυτό το βήμα θα συζητήσουμε για καινοτομία στη πράξη, θα αναδείξουμε ενέργειες και πρωτοβουλίες που κάνουν πιο δημιουργική τη ζωή στη πόλη, θα δώσουμε συμβουλές για θέματα εργασίας σε μια περίοδο που τα πάντα αλλάζουν με «τρελούς» ρυθμούς.