«Λήξαν» το επεισόδιο Μιχαλολιάκου-Μαρινάκη

«Λήξαν» το επεισόδιο Μιχαλολιάκου-Μαρινάκη

Διαψεύδουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» πως υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών.

Δεν υπήρξε καμία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Η συζήτηση των δύο ανδρών μάλιστα, υποστηρίζουν, έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, και σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από όλους που παραβρίσκονταν στο σημείο να επικρατήσει ηρεμία.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Βασίλη Μιχαλολιάκου ανέφεραν νωρίτερα ότι είχε σημειωθεί επεισόδιο όταν κάποιοι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ι. Μώραλη και τους ζητήθηκε να σταματήσουν, καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη. Πρόσθεσαν δε ότι όταν έφθασε ο δήμαρχος Πειραιά στο σημείο, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του και τα πνεύματα ηρέμησαν με την άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο σημείο, για προληπτικούς λόγους, έφθασε η αστυνομία αλλά δεν χρειάστηκε η συνδρομή της και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άναψαν τα αίματα στον Πειραιά: Μιχαλολιάκος εναντίον Μαρινάκη

Μπροστά ο Γιάννης Μώραλης στον δήμο Πειραιά

Καταγγελία Μιχαλολιάκου κατά Μώραλη για εκλογικές παραβάσεις