L’Oréal Hellas: Συνολική δωρεά ύψους 350.000 ευρώ για τις πυρκαγιές στην Αττική

L’Oréal Hellas: Συνολική δωρεά ύψους 350.000 ευρώ για τις πυρκαγιές στην Αττική

«Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε τους πληγέντες με κάθε δυνατό τρόπο».

Η L’Oréal Hellas και το Ίδρυμα του Ομίλου L’Oréal προχώρησαν σε δωρεά προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συνολικού ύψους 350,000 Ευρώ για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Όλοι εμείς στη L’Oréal Hellas, σε συνέχεια των πρόσφατων γεγονότων, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες.

Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε τους πληγέντες με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Ίδρυμα του Ομίλου L’Oréal για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες αρωγής προς τους πληγέντες από τις φωτιές, προσφέροντας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δωρεά ύψους 100,000 Ευρώ από τη L’Oréal Hellas, η οποία συμπληρώνεται από μια επιπρόσθετη δωρεά ύψους 250,000 ευρώ από το Ίδρυμα L’Oréal, για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες.

Με αυτές τις δωρεές, η L’Oréal Hellas και το Ίδρυμα L’Oréal επιθυμούν να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα δραματικά αυτά γεγονότα.