Lovegreece Denim Tote: Μια ελληνική τσάντα από τζιν

Lovegreece Denim Tote: Μια ελληνική τσάντα από τζιν

Μια τσάντα ώμου σε μινιμαλιστική γεωμετρική γραμμή φτιαγμένη από τζιν Α' ποιότητας. 

Η Lovegreece™, η εταιρία που αγαπάει την Ελλάδα επιστρέφει. Μετά τη παρουσίαση της σειράς The Lovegreece T-shirt που είχε ως πρώτη ύλη το Ελληνικό Βαμβάκι επιστρέφει προσθέτοντας ένα ακόμα κομμάτι στη συλλογή της.

Η σειρά Greek Chic παρουσιάζει την Lovegreece Denim Tote μια τσάντα ώμου σε μινιμαλιστική γεωμετρική γραμμή από το μοναδικό 14oz RAW Greek Denim, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα τζιν που καθιερώθηκαν στις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70.

Το βαρύ ανθεκτικό (14 ουγκιές) ανεπεξέργαστο τζιν χωρίς χημικά αποχρωματισμού ή άλλη επεξεργασία, ξεβάφει αργά και απαλά με τη χρήση,τα αλλεπάλλα πλυσίματα και τα ταξίδια, παίρνοντας αυτή την προσωπική όψη που έχουν τα παλιά αγαπημένα μας τζιν.

Διαβάστε ακόμα: PayPal: Ψωνίζουμε φθηνότερα στα e-shop του εξωτερικού

Πολλά από τα γνωστά τζιν που φοράμε εδώ και δεκαετίες κατασκευάζονται από αυτό το denim χωρίς να το ξέρει κανείς, γιατί στα προϊόντα σημειώνεται μόνο η χώρα κατασκευής και όχι η προέλευση του υφάσματος.

Όπως και σε όλα τα προϊόντα Lovegreece, πάνω στη Denim Tote υπάρχει το σήμα Lovegreece the Souvenir Brand και στην εσωτερική ετικέτα η σφραγίδα της εταιρίας Made in Greece, Made with Love, Wear it with Pride.Γιατί πάνω απ’ όλα ένα προϊόν Lovegreece είναι μια ζωντανή διαφήμιση της αγάπης για την Ελλάδα: Ελληνικές πρώτες ύλες, Ελληνική κατασκευή,Ελληνικό Design και σφραγίδα Lovegreece.