Μεγάλη «νικήτρια» του Μουντιάλ η Adidas

Μεγάλη «νικήτρια» του Μουντιάλ η Adidas

Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών αποτέλεσε το πιο πολυσυζητημένο brand της διοργάνωσης, ενώ υπερίσχυσε στο real-time marketing.

Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas πανηγύρισε τη νίκη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό στον τομέα του real-time marketing με την καμπάνια «all in or nothing».

Συγκεκριμένα, η Adidas ήταν το πιο πολυσυζητημένο brand της διοργάνωσης, κατέγραψε 5,8 εκατ. νέους followers σε όλες τις social media πλατφόρμες της, με 38 εκατ. views ήταν το πιο δημοφιλές brand στο YouTube, με βάση τα video που αναρτήθηκαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενώ με 917.000 αναφορές το #allin ήταν το brand hashtag με τη μεγαλύτερη απήχηση στο Twitter.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια εξαιρετική επιτυχία για την Adidas, καθώς επιβεβαίωσε ότι είμαστε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό brand στον κόσμο. Κυριαρχήσαμε στη διοργάνωση εντός και εκτός γηπέδου, χορηγώντας τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στον Τελικό. Ταυτόχρονα, καταφέραμε να είμαστε το brand με τις περισσότερες αναφορές στα social media», δήλωσε σχετικά ο CEO του Adidas Group, Χέρμπερτ Χάινερ.

Διαβάστε ακόμη:

«Σπάει» τα ταμεία για την Manchester United η Adidas

H Adidas «πάει ταμείο» στη Βραζιλία

Πώς προετοιμάζει η Adidas τα tweets του Μουντιάλ