Μητσοτάκης: Διαδικτυακά η συμμετοχή στο Investment Forum της JP Morgan

Μητσοτάκης: Διαδικτυακά η συμμετοχή στο Investment Forum της JP Morgan
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκει συζήτησης με τον αντιπρόεδρο επενδυτικής τραπεζικής της Morgan Stanley Luigi Rizzo (δεν εικονίζεται), στο συνέδριο της Morgan Stanley και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο Λονδίνο τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023. Ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με επενδυτές, μέλη της ομογένειας, τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης, ενώ, σήμερα το πρωί συμμετείχε στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά λόγω της ασθένειάς του με γρίπη Η1Ν1.

Διαδικτυακά θα συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο «J.P. Morgan Greece Investment Forum», που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, «για λόγους υγείας, η συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο “J.P. Morgan Greece Investment Forum”, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Δεν αναμένεται να υπάρξει καμία άλλη αλλαγή στις υπόλοιπες εργασίες του Συνεδρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά λόγω της ασθένειάς του με γρίπη Η1Ν1.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα συμμετείχε στο roadshow της JP Morgan για τις ελληνικές μετοχές, ενώ είχε προγραμματιστεί και συνάντηση με τον CEO Jamie Dimon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: