Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους – Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους – Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο
Ï ðñùèõðïõñãüò ÊõñéÜêïò ÌçôóïôÜêçò (Ê) ìéëÜåé óå êüóìï êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò åðßóêåøÞò ôïõ óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ ×áúäáñßïõ, ôçí ÔåôÜñôç 7 Öåâñïõáñßïõ 2024. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Η δουλειά μας είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα κοινωνικά αιτήματα με δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τετάρτη το Χαϊδάρι, όπου συνομίλησε με πολίτες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους, που κλιμακώνονται με μπλόκα και συλλαλητήριο την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

«Είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο αλλά να το ξαναπώ, ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους! Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο – όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του – και να διαταράσσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δουλειά μας είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα κοινωνικά αιτήματα με δικαιοσύνη. Και να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει μία προνομιακή μεταχείριση, επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο ή να διαδηλώνει πιο έντονα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Και στους φίλους μου τους αγρότες που είναι σήμερα στο δρόμο, τους λέω ότι εμείς είμασταν αυτοί που μειώσαμε τη φορολογία στους αγρότες. Εμείς ήμασταν αυτοί που διαπραγματευθήκαμε μία κοινή αγροτική πολιτική, η οποία, ναι έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη. Εμείς ήμασταν αυτοί που πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισ. ευρώ – προσέξτε, 1 δισ. ευρώ στην τετραετία – αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: