Νέα αναβαθμισμένη σελίδα για το WeAreSocialMedia.gr

Νέα αναβαθμισμένη σελίδα για το WeAreSocialMedia.gr

Το πρώτο ελληνικό σάιτ για τα social media αναδεικνύει τη χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ως οντότητα, το We are Social Media (WeRSM) υπάρχει από το Σεπτέμβριο του 2011, όταν ο δημιουργός του, Geoff Desreumaux, ξεκίνησε μια σελίδα στο Facebook όπου καθημερινά ανέβαζε ειδήσεις από δεκάδες άλλα sites στο διαδίκτυο. Τον Φεβρουάριο του 2013, δημιουργήθηκε το ελληνικό wearesocialmedia.gr σε μορφή blog.

Οχτώ μήνες αργότερα, στις 13 Οκτωβρίου 2013, με σχεδόν 500 δημοσιευμένα άρθρα και ομάδα τεσσάρων ατόμων πλέον, η σελίδα αναβαθμίστηκε για να μπορεί να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους αναγνώστες της και να αναδεικνύει πιο αποτελεσματικά την ποιότητα και το εύρος του περιεχομένου που δημοσιεύεται καθημερινά.

Το wearesocialmedia.gr δημιουργήθηκε για να ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, να τις αναλύει, αλλά και να παρουσιάζει tips και προτάσεις και απόψεις για την ορθή και αποτελεσματική χρήση όλων των Social platforms. Η αρθρογραφία του καλύπτει θέματα όπως online διαφήμιση, βέλτιστες πρακτικές, νέες πλατφόρμες και εργαλεία.

Διαβάστε ακόμη: Οι δέκα εντολές του Social Media Marketing

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου κυρίως, αλλά και σε άτομα που θέλουν απλώς να είναι «μέσα στα πράγματα». Το περιεχόμενο δίνει έμφαση στο μεγαλύτερο πλέον  Social platform –το Facebook–  αλλά καλύπτει και το Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Vine, StumbleUpon κ.α.

Τα Social media, έχοντας μπει για τα καλά στη ζωή μας, αποτελούν καθημερινή ασχολία των περισσοτέρων από εμάς που είτε απλά επικοινωνούμε μεταξύ μας, ή που προωθούμε τις επιχειρήσεις και τα brands μας. Οι ραγδαία εξέλιξη του Facebook, του Twitter και των άλλων Social platforms δημιούργησαν την ανάγκη να υπάρξει πιο ολοκληρωμένη και «πρακτική» ενημέρωση για το πως αλλάζει το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε ως χρήστες αυτών.  Εκεί ξεκινάει το  WeRSM.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.wearesocialmedia.gr
Facebook: fb.com/wearesocialmedia