Η νέα λίστα 40 under 40 έρχεται στο Fortune

Η νέα λίστα 40 under 40 έρχεται στο Fortune

40 Έλληνες επιχειρηματίες κάτω των 40 που καινοτομούν στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» Σάββατο 21/06. 

Νέες ιδέες, τολμηρές προσεγγίσεις, και πρόσωπα με γνώσεις και αυτοπεποίθηση περιλαμβάνει η φετινή λίστα των 40 under 40, η οποία έχει ανανεωθεί σημαντικά. Οι περισσότεροι εκ των νέων επιχειρηματιών που παρουσιάζονται, κυνήγησαν ευκαιρίες σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, κάποιοι εγκατέλειψαν ασφαλείς επαγγελματικές θέσεις, ενώ άλλοι διάλεξαν το δρόμο της επιχειρηματικότητας, αντί να περιμένουν να απορροφηθούν από κάποιο μεγάλο εταιρικό οργανισμό.

Καινοτομία και εξωστρέφεια αποτελούν τα χαρακτηριστικά όλων όσων διείσδυσαν στη λίστα, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για τεχνολογικές startups.  Η online επιχειρηματικότητα έχει την τιμητική της, ωστόσο δεν λείπουν εκπρόσωποι από το χώρο του σχεδιασμού, της μόδας, αλλά και της πρωτογενούς παραγωγής.

Αρκετοί «ελληνοποίησαν» διεθνή επιχειρηματικά μοντέλα, και άλλοι πόνταραν στην «ελληνικότητα» δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν απευθείας στις διεθνείς αγορές. Ακόμη και όσοι εδρεύουν στο εξωτερικό διατηρούν τα βασικά λειτουργικά τμήματα τους στην Ελλάδα, καταδεικνύοντας ότι υπάρχει χώρος για δημιουργία στην εγχώρια οικονομία.

Δείτε όλη τη λίστα στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 21 Ιουνίου και μετά στα περίπτερα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 40UNDER40