Νέα λίστα Fortune: Η Παπαστράτος η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στην Ελλάδα

Νέα λίστα Fortune: Η Παπαστράτος η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στην Ελλάδα
Photo:

H εταιρεία κατατάχθηκε πρώτη ανάμεσα στις 20 εταιρείες που απαρτίζουν τη λίστα Greece’s Most Admired Companies.

Η εταιρεία Παπαστράτος κατατάχθηκε πρώτη ανάμεσα στις 20 εταιρείες που απαρτίζουν την λίστα «FORTUNE MOST ADMIRED COMPANIES IN GREECE 2016».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Παπαστράτος που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το πολυετές έργο της εταιρείας καθώς και την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Με γνώμονα την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις πρακτικές της αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων της, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε την Παπαστράτος ως την πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία της Ελλάδας. Στην διάκριση αυτή συνέβαλαν ακόμα η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, των εταιρικών πόρων αλλά και η ποιότητα διοίκησης αυτών. Το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτέλεσε ακόμη έναν σημαντικό πυλώνα στη διάκριση της Παπαστράτος. Τέλος, σε επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία αναγνωρίστηκε τόσο για την οικονομική της ευρωστία, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα όσο και για την μακροπρόθεσμη επενδυτική της αξία» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από 293 ελληνικές επιχειρήσεις και 1.450 στελέχη, όπου κλήθηκαν να αναδείξουν ανάμεσα σε 64 επιχειρήσεις από όλους του κλάδους, τις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται από το αμερικάνικο Fortune.

«Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για αυτή μας τη διάκριση από το περιοδικό Fortune και τον επιχειρηματικό κόσμο. Επιβράβευση για εμάς είναι η αναγνώριση του έργου της Παπαστράτος που σταθερά για 85 χρόνια συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία και ξεχωρίζει για την καινοτομία της. Πάγια θέση μας ήταν, είναι και θα είναι να φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και για την κοινωνία γύρω μας. Στην Παπαστράτος αποδεικνύουμε έμπρακτα την αφοσίωση και δέσμευση μας στη χώρα με μακροπρόθεσμες επενδύσεις και είναι τιμή μας να επιδοκιμάζεται η προσπάθεια μας. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς έναυσμα για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να αποτελούμε σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους ανθρώπους μας αλλά και για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.

Δείτε στο νέο τεύχος του Fortune όλη τη λίστα αναλυτικά.

Διαβάστε επίσης την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Χαρπαντίδη.