Η νέα σειρά προϊόντων της Fresh Line είναι βγαλμένη από τη μυθολογία

Η νέα σειρά προϊόντων της Fresh Line είναι βγαλμένη από τη μυθολογία

Ένα συλλεκτικό κουτί γεμάτο τριαντάφυλλα που θα σας μαγέψει.

Η Fresh Line είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες καλλυντικών τόσο σε ελληνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η κυριαρχία της βασίστηκε στη χρήση των αγνών υλικών και βοτάνων – αλλά και η προσοχή που έδειξαν στην ανεύρεση σπάνιων φυτών της ελληνικής γης με αρωματικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες σε συνταγές, οι οποίες έμελλαν να παραδοθούν από γενεά σε γενεά.

Η αρχή του ταξιδιού άρχισε το 1992, αλλά η ιστορία της έχει πιο μακρινές ρίζες. Ξεκινά από την κουζίνα μιας προγιαγιάς που εμπιστεύθηκε κάποιες μυστικές συνταγές ομορφιάς στην εγγονή της και αυτή στη συνέχεια στη δική της εγγονή.

Και επειδή η ιδέα αυτών των γυναικών αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη της εταιρείας, συνέχισαν να εμπνέονται από τις θηλυκές παρουσίες.

Διαβάστε ακόμα: Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών από την Fresh Line

Πιο συγκεκριμένα, ένα limited edition μεταλλικό κουτί, εμπνέεται από τις 3 θεές της ελληνικής μυθολογίας!

Η Ερατώ ήταν η Μούσα της λυρικής ποίησης και της αγάπης. Το όνομά της προέρχεται από την ελληνική λέξη «Έρως». Η Κίρκη ήταν η θεά της μαγείας και δημοφιλής για τις γνώσεις της στα βότανα και τα μαγικά φίλτρα. Η Ήρα, γυναίκα του Δία, ήταν το σύμβολο της αιώνιας νεότητας παρά την ώριμη ηλικία της και συχνά απεικονιζόταν ως νέα και όμορφη.

Διαβάστε ακόμα: Τιμητική διάκριση για την ιδρύτρια της Fresh Line

Το κύριο συστατικό αυτής προϊοντικής σύνθεσης είναι το τριαντάφυλλο. Αυτό το όμορφο και πολύτιμο λουλούδι έχει ισχυρή αναγεννησιακή δράση και συνδυάζεται στις συνταγές μας με άλλα φυσικά δραστικά συστατικά που προσδίδουν συνολικά θεαματικές ιδιότητες στην επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Το μεταλλικό κουτί περιλαμβάνει:

  • Ερατώ Σαμπουάν Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, 75ml
  • Ερατώ Μαλακτική Κρέμα Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης, 75ml
  • Κίρκη Σπρέυ Σώματος 100ml –  Ειδική έκδοση