Το νέο, anime, πρόσωπο του Internet Explorer

Το νέο, anime, πρόσωπο του Internet Explorer

Η ολοκαίνουργια μασκότ του δημοφιλούς browser και οι σκοτεινοί κίνδυνοι του Διαδικτύου.

Ο Internet Explorer είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος browser στο Internet, πίσω από τον Google Chrome, αλλά το «πρόβλημά» του είναι πως η πλειονότητα των χρηστών του δεν τον επέλεξε συνειδητά, απλώς τον βρήκε εκεί όταν αγόρασε το PC με τα Windows και τον χρησιμοποιεί επειδή είναι μέρος του λειτουργικού.

Στο πλαίσιο του rebranding του Internet Explorer, και παράλληλα με την καμπάνια προώθησης των Windows 8, η Microsoft δημιούργησε την Aizawa, έναν χαρακτήρα anime που χρησιμοποιεί τις «υπερδυνάμεις» του IE για να αμυνθεί ενάντια στους κινδύνους και τις σκοτεινές απειλές του Internet.

Διαβάστε ακόμη: Πρόβλημα στο Xbox One αναγνώρισε η Microsoft

Η ηρωίδα κρατά μια ασπίδα με το μονόγραμμα «Ι», μεταμορφώνεται σε σούπερ πολεμιστή με τα ρούχα της να φέρουν τα χρώματα και το λογότυπο του browser, και πολεμά πετώντας ακτίνες, ρίχνοντας κλωτσιές και καταστρέφοντας όλες τις απειλές.

Από την εποχή που η Microsoft ήταν ο μονοπωλιακός γίγαντας του software που εναντίον του ασκούνταν μηνύσεις και επιβάλλονταν πρόστιμα, είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας. Η εταιρεία που ίδρυσε ο Bill Gates είναι πια ένας από τους σημαντικότερους και πιο αξιόλογους παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα.

Δείτε το video