Το νέο G3 είναι η «ναυαρχίδα» της LG

Το νέο G3 είναι η «ναυαρχίδα» της LG

To νέο smartphone της LG εντυπωσιάζει και κοιτάζει στα μάτια το Galaxy S5.

Γεμίζει την παλάμη και… ευφραίνει τα μάτια το νέο phablet (εκ των phone και tablet) της LG. Με οθόνη Quad HD και πυκνότητα pixel στα 538 ppi (η retina display της Apple στα 5S είναι στα 326), μαζί με τετραπύρηνο επεξεργαστή, το G3 διεκδικεί τον τίτλο του ισχυρότερου κινητού στον κόσμο.

Η κάμερά του διαθέτει τεχνολογία laser για ταχύτερο autofocus. Με τη βοήθεια μιας ακτίνας υπέρυθρου φωτός εστιάζει στο αντικείμενο και επιτρέπει στον χρήστη να τραβά φωτογραφίες ταχύτερα και ακριβέστερα. Έχει ανάλυση 13 megapixel, ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει (επιτέλους) 2,1 megapixel για αξιοπρεπείς selfies.

Ως κατασκευή, το G3 διατηρεί κάποια από τα στοιχεία του προκατόχου του G2 (όπως τα κουμπιά στο πίσω μέρος) αλλά το κάλυμμα είναι πια μεταλλικό.

Στο λειτουργικό, τα εικονίδια έχουν «ρετουσαριστεί» ελαφρώς, ενώ το πληκτρολόγιο προσαρμόζεται στο μέγεθος των δακτύλων του χρήστη μεγαλώνοντας την επιφάνεια των πλήκτρων. «Τρέχει» Android 4.4.2 KitKat, έχει 2GB RAM, μνήμη 16 GB (επεκτάσιμη με microSD).

Η διάθεσή του ξεκινά άμεσα στη Νότια Κορέα και αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε το video

Διαβάστε ακόμη: H LG στη «μάχη» των κορυφαίων smartphones με το G3