Νέος CEO της Creta Farms o Κωνσταντίνος Φρουζής

Νέος CEO της Creta Farms o Κωνσταντίνος Φρουζής

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΕΕΕ σε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου (CEO) του Ομίλου Creta Farms ανέλαβε από τις αρχές του έτους ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής τα τελευταία χρόνια ήταν Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), ενώ προέρχεται από την ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Novartis, όπου κατείχε από το 2007 ηγετικό ρόλο στην Ελλάδα.

Ο νέος CEO της Creta Farms, από το 1985 μέχρι σήμερα, κατείχε ανώτατες διοικητικές θέσεις, εντός κι εκτός Ελλάδας, σε εταιρίες, όπως Vodafone, ΟΤΕ, L’Oreal, Promodes/Carrefour, ELF/TOTAL και Novartis. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ και της ΕΑΣΕ.

Tο 2013 αναδείχθηκε «Manager of the Year» στην Ελλάδα, θεσμός που αφορά στους Γενικούς Διευθυντές/Προέδρους εταιριών της χώρας μας.

Οι κκ. Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, δήλωσαν σχετικά: «Η ανάπτυξη του Ομίλου Creta Farms στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε νέες προϊοντικές αγορές αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέραμε στο σπίτι μας τον Κωνσταντίνο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει τον Όμιλο μας μαζί με τα άλλα στελέχη στην επίτευξη των φιλόδοξων επιχειρηματικών στόχων μας».

Διαβάστε ακόμη:

Ο χημικός που έγινε η «φωνή» της βιομηχανίας φαρμάκων

Creta Farms: Πιστή στο κοινό όραμα