Ο φορτιστής των 15 λεπτών

Ο φορτιστής των 15 λεπτών

Με μόλις ένα τέταρτο της ώρας στην πρίζα, αναλαμβάνει να φορτίσει πλήρως τα smartphone και τα tablet σας.

Πόσο χρόνο διαρκεί η φόρτιση του κινητού σας από το 10% στο 100%; Συνήθως πάνω από μία ώρα, μπορεί και δύο. Δύο ώρες στις οποίες πρέπει να βρίσκεται συνδεδεμένο στην πρίζα και εσείς να μην μπορείτε να πάτε πουθενά προτού φορτίσει επαρκώς.

Τι θα λέγατε να πάρετε την πρίζα μαζί σας;

Ο φορτιστής UNU Ultrapak είναι ένα φορητό battery pack το οποίο αναλαμβάνει να φορτίσει τις συσκευές σας όπου και αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι 15 λεπτά της ώρας στην πρίζα ώστε να φορτίσει πλήρως. Στη συνέχεια το παίρνετε μαζί σας και φορτίζετε με αυτό το κινητό ή το tablet σας ενώ κινείστε, οδηγείτε ή πίνετε καφέ.

Το UNU Ultrapak χρησιμοποιεί μπαταρίες πολυμερών ιόντων λιθίου οι οποίες χρησιμοποιώντας ειδικά πρόσθετα μειώνουν τον χρόνο φόρτισης κατά 8 φορές. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι το ταχύτερα φορτιζόμενο battery pack στον κόσμο.

Το Ultrapak διαθέτει οθόνη LED η οποία απεικονίζει το ποσοστό φόρτισης και περιβάλλεται  από θήκη από καουτσούκ για να αντέχει σε πτώσεις και σκληρή χρήση. Διαθέτει ακόμα και έναν μικρό φακό.

Η τιμή του είναι 59,99 δολάρια για την έκδοση με τα 3,000mAh (περίπου 2 φορές η μπαταρία του iPhone) και 99,99 δολάρια για τα 10,000 mAh (φορτίζει ταυτόχρονα δύο συσκευές) που θα σας δώσουν έξι πλήρεις φορτίσεις χωρίς καν να πλησιάσετε σε πρίζα.

Δείτε το σε δράση

Διαβάστε ακόμη:

Ένας φορτιστής για όλα τα κινητά

Πρεμιέρα για το πολυμηχάνημα-θαύμα