Όχι…το Vine δεν κλείνει εντελώς

Όχι…το Vine δεν κλείνει εντελώς

Η απόφαση του Twitter για το μέλλον του Vine που μετατρέπεται σε Vine Camera.

Τελικά το Twitter αποφάσισε να μη καταργήσει εντελώς το Vine, όπως είχε γνωστό τον Οκτώβριο. Η πλατφόρμα για σύντομα βίντεο θα μετατραπεί σε Vine Camera, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο έξι δευτερολέπτων.

Με τη διαφορά ότι τα βίντεο δεν γίνονται share στην πλατφόρμα του Vine αλλά θα μπορούν να αναδημοσιεύονται στο Twitter ή να σώζονται στο κινητό σας. Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή.  Επίσης το Twitter ανακοίνωσε ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα Vines σας στην εφαρμογή ή στο site.

To Twitter αγόρασε το Vine το 2012, αλλά μετά από κάποια καλά χρόνια, η πλατφόρμα ηττημένη από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, όπως το Instagram και το Snapchat, έχασε τη αίγλη της.

H επιτυχία του πρωτοποριακού start up, μετά το λανσαρισμά του στην αγορά το 2012, δεν είχε μεγάλη διάρκεια με τη μαμά εταιρία να εξηγεί στην ανακοίνωσή της τον Οκτώβριο ότι πρόκειται να καταργήσει την υπηρεσία μέσα στους επόμενους μήνες, επιτρέποντας ωστόσο στους χρήστες της, οι οποίοι μετατράπηκαν σε αστέρες του Διαδικτύου, να αποθηκεύσουν τα βίντεο τους, προκειμένου να μην χαθούν και να μπορούν να προβληθούν ανά πάσα στιγμή.