Ολοκληρωμένη στοματική προστασία από την GUM

Ολοκληρωμένη στοματική προστασία από την GUM

Ένα στα τέσσερα άτομα υποφέρουν από ευαισθησία στα δόντια, εσείς είστε ένα από αυτά;

Σε ένα υγιές στόμα, τα γερά ούλα και το σμάλτο των δοντιών παρέχουν φυσική προστασία ενάντια στην ευαισθησία των δοντιών. Με την πάροδο των χρόνων, τα ούλα υποχωρούν και η αδαμαντίνη φθείρεται, οδηγώντας στην έκθεση της οδοντίνης και την επακόλουθη ευαισθησία σε ζεστά/κρύα, γλυκά/ξινά ροφήματα και τρόφιμα

Η ευαισθησία των δοντιών μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι κινδύνου που να προειδοποιεί για πιο σοβαρά προβλήματα στα δόντια, και χρήζει την προσοχή σας!

Σήμερα, όμως, υπάρχει λύση.

Η νέα σειρά SensiVital® της GUM® προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κατά της ευαισθησίας με κλινικά αποδεδειγμένη γρήγορη ανακούφιση από τα ευαίσθητα δόντια και αναζωογονητική δράση στα ούλα.

Α) Οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα 

Η οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα GUM® SensiVital® παρέχουν κλινικά αποδεδειγμένη γρήγορη ανακούφιση από τα ευαίσθητα δόντια. Επιπλέον, η ειδική τους σύνθεση με αναζωογονητικά συστατικά τρέφει και καταπραΰνει τα ερεθισμένα ούλα δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα που εμποδίζει τη φθορά των ούλων και των δοντιών στην πάροδο του χρόνου.

Η ειδικά μελετημένη σύνθεση της σειράς GUM® SensiVital® είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η συμπληρωματική χρήση του στοματικού διαλύματος με την οδοντόπαστα 2 φορές την ημέρα δρα συνεργικά, ενισχύοντας την προστασία ενάντια στην ευαισθησία. Απαλό με τα ούλα, χωρίς αλκοόλ, το καθιστά έναν αποτελεσματικό σύμμαχο ενάντια στη φυσική διαδικασία γήρανσης των δοντιών και των ούλων.

Η οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα GUM® SensiVital® περιέχουν:

• Νιτρικό Κάλιο (5%) – Έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση στη μείωση της ευαισθησίας της οδοντίνης, βοηθώντας στη δέσμευση της εκπομπής σημάτων μεταξύ των νευρικών κυττάρων του δοντιού.
• Αναζωογονητικά συστατικά για τα ούλα
Βιταμίνη Ε – Iσχυρό αντιοξειδωτικό, γνωστό για τις επουλωτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στα ούλα και προστατεύει τις μεμβράνες των κυττάρων, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καλής υγείας του περιοδοντίου.
•Προβιταμίνη Β5 – Ενισχύει την τόνωση του αναπτυσσόμενου ιστού των ούλων. Οι αναπλαστικές της ιδιότητες είναι ευρέως γνωστές.
•Αλόη Βέρα – Ένα φυσικό συστατικό που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των ούλων.
• Φθόριο και Ισομαλτόζη – Δρουν σε συνέργεια βοηθώντας στην εκ νέου μεταλλοποίηση και ενίσχυση του σμάλτου. Ως αποτέλεσμα, προλαμβάνεται η έκθεση της οδοντίνης και αυξάνεται η ανθεκτικότητα στην πλάκα και την τερηδόνα.
• Χλωριούχο Κετυλοπυριδίνιο – Αντιβακτηριακή δράση

B) Οδοντόβουρτσα

Η οδοντόβουρτσα GUM® SensiVital® έχει ειδικά σχεδιαστεί για την αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Οι εξαιρετικά μαλακές κωνικές τρίχες (0,15 mm) διπλού επιπέδου, εισχωρούν βαθειά ανάμεσα στα μεσοδόντια διαστήματα και κατά μήκος της ουλοδοντικής σχισμής για απίστευτη αίσθηση απαλότητας και αποτελεσματικό καθαρισμό, χωρίς να ερεθίζουν τα ευαίσθητα δόντια και ούλα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί να προτιμήσετε τα εμφυτεύματα και όχι τις γέφυρες;

Botox αξίας 52 δισ. δολαρίων!