Όταν το κέικ και το παγωτό «παντρεύτηκαν»

Όταν το κέικ και το παγωτό «παντρεύτηκαν»

Το κέικ-παγωτό που αναμένεται να κλέψει τη παράσταση στα παιδικά πάρτι και τις συγκεντρώσεις. 

Η εταιρεία Baskin-Robbins είναι το κορυφαίο όνομα στα παγωτά και τα παγωμένα γιαούρτια στις ΗΠΑ. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παγωτού με γεύση παγωμένο (ελληνικό) γιαούρτι, δεν επαναπαύτηκε και παρουσίασε ένα οικογενειακό παγωτό μου ξεπερνά κάθε γαστρονομική φαντασία.

Τη στιγμή που τα οικογενειακά παγωτά αποτελούνται συνήθως από την γνωστή τριπλέτα σοκολάτα – βανίλια – φράουλα, η εταιρεία χώρεσε κάθε επιθυμία για γλυκό σε ένα κουτί.

Το Piece Cake, όπως ονομάζεται, πρόκειται για ένα κέικ-παγωτό με τις εξής γεύσεις: OREO® Cookies ‘n Cream με κέικ σοκολάτας, μέντα και κομματάκια σοκολάτας με κέικ σοκολάτας, πραλίνα με κίτρινο κέικ και φράουλα με κίτρινο κέικ.
Οι πρώτες δοκιμές έχουν ήδη γίνει στη Νότια Κορέα και σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ πολύ πριν τη σημερινή του κυκλοφορία. Διότι ένα τέτοιο γλυκό δε θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους πελάτες.

Η εταιρεία θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγέλνουν τα κέικ on line, μάλιστα οι διαδικτυακές αγορές είναι το δυνατό τους χαρτί – αφού αισθανόμενοι το παλμό της εποχής προσπαθούν να χτυπήσουν το αγοραστικό κοινό που προτιμά τις αγορές μέσω smartphones και εφαρμογών.

Η εταιρεία, γνωστή για τα κέικ της, φαίνεται πως χτύπησε τα Ben & Jerry’s που παρουσίασαν τον Φεβρουάριο την δική τους εκδοχή παγωτού με διάφορες γεύσεις. Μένει να δούμε ποια θα κερδίσει το κοινό και κυριότερο αν θα έρθει στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα:

Starbucks και ελληνικό γιαούρτι μαζί από το 2014

Οι 16 τροφές που μας αδυνατίζουν

Μπουγατσάν: Και κρουασάν και μπουγάτσα!