Όταν ο Νίκος Γκάλης έκανε όλη την Ελλάδα να πίνει ΑΓΝΟ

Όταν ο Νίκος Γκάλης έκανε όλη την Ελλάδα να πίνει ΑΓΝΟ

Η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, αποτελεί παρελθόν, ωστόσο οι αναμνήσεις δεν σβήνουν.

Η οριστικοποίηση του λουκέτου για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα, καθώς 375 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι, καθώς η γαλακτοβιομηχανία ήταν τόσο ισχυρή στο παρελθόν, ώστε οι δρόμοι της να συναντηθούν με τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, τον Νίκο Γκάλη.

Στη χρυσή της εποχή, η γαλακτοβιομηχανία διαφήμισε το προϊόν της με τη συμμετοχή, του Θεού του ελληνικού μπάσκετ, με το πανάκριβο για την εποχή του σποτ, να γράφει ιστορία.

Υπό τους ήχους του Final Countdown, ο Νίκος Γκάλης μετέτρεψε το ΑΓΝΟ, στο αγαπημένο γάλα όλων των Ελλήνων. Στο διαφημιστικό, ο Γκάλης, έπινε γάλα ενώ έπαιζε τάβλι (όλοι πίνουμε γάλα πριν το πλακωτό) έτρεχε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και φυσικά αφού στριφογύριζε τη μπάλα στο δάχτυλό του, την έστελνε στο καλάθι με κεφαλιά!  Αυτά μόνο ο Γκάλης.

“Ναι ΑΓΝΟ, γιατί προσέχω τη διατροφή μου”, έλεγε ο πάντα λακωνικός Νίκος Γκάλης. Μπορεί το σενάριο να μην ήταν πλούσιο, ωστόσο και μόνο η παρουσία του ήταν αρκετή. Το σποτ έμεινε στην ιστορία και μέσω αυτού, η γαλακτοβιομηχανία είχε βάλει τρίποντο στις πωλήσεις.

Πηγή: news247.gr