Paint it, Barca – Η Μπαρτσελόνα με το logo των Rolling Stones στο πρώτο Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης

Paint it, Barca – Η Μπαρτσελόνα με το logo των Rolling Stones στο πρώτο Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θα κυκλοφορήσουν 1899 φανέλες αγώνα και 22 φανέλες με τις υπογραφές των παιχτών της ομάδας.

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση στον κλάδο του marketing προχωρά η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλονίας να ανακοινώνει επίσημα πως θα φορά φανέλες με την εμβληματική «γλώσσα», το logo τω Rolling Stones, στο πρώτο Clasico της χρονιάς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου.

Η κίνηση έρχεται προς τιμή του πρώτου στουντιακού album που βγάζουν οι Stones μετά από 18 χρόνια, του Hackney Diamonds, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των φανελών της Μπάρτσα με το logo των Stones θα είναι περιορισμένος καθώς θα κυκλοφορήσουν 1899 φανέλες αγώνα και 22 φανέλες με τις υπογραφές των παιχτών της ομάδας.

Οι πωλήσεις για τις φανέλες θα ξεκινήσουν στις 23 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπάρτσα.

«Εκτός από τις φανέλες των αγώνων, οι οπαδοί της Μπάρτσα και των Rolling Stones θα μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα από μια συλλογή ρούχων lifestyle περιορισμένης έκδοσης με τα λογότυπα των Rolling Stones, του Spotify και της Μπάρτσα, η οποία θα αρχίσει να πωλείται επίσης στις 23 Οκτωβρίου. Η συλλογή αυτή θα περιλαμβάνει μπλουζάκια, καπέλα κουκούλες, hoodies κ.ά. Μερικά αντικείμενα που πρέπει να έχει κάθε μουσικόφιλος στην γκαρνταρόμπα του» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: