Παπαστράτος: Μεταμόρφωση με το βλέμμα στο μέλλον

Παπαστράτος: Μεταμόρφωση με το βλέμμα στο μέλλον

Ο πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος μας υποδέχθηκε στο νέο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS.

Φέτος είναι η χρονιά της. Έπειτα από έρευνες πολλών χρόνων, οι οποίες ξεπέρασαν τα 4 δισ. ευρώ, η Philip Morris International, έχοντας δώσει ψήφο εµπιστοσύνης στην Παπαστράτος, την πιο ιστορική καπνοβιοµηχανία της Ελλάδας, εγκαινίασε το δεύτερο σε µέγεθος υπερσύγχρονο εργοστάσιο αποκλειστικής παραγωγής θερµαινόµενων ράβδων καπνού για το IQOS στη χώρα µας.

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανος. Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια του στην Παπαστράτος, τα τελευταία τρία ως πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας που έχει συνδέσει το όνοµά της όσο λίγες µε την οικονοµική και επιχειρηµατική ιστορία της Ελλάδας, µιλάει στο Fortune για τη µεταµόρφωση που συντελείται στον κόσµο, επηρεάζοντας τις ζωές εκατοµµυρίων ανθρώπων. Μας υποδέχτηκε στο νέο εργοστάσιο, φορέσαµε ειδικά παπούτσια και ωτοασπίδες και περπατήσαµε στους διαδρόµους του µέλλοντος και της ψηφιακής καινοτοµίας που υπαγορεύει η παραγωγή των νέων προϊόντων που αλλάζουν όλα όσα ξέραµε µέχρι σήµερα για το τσιγάρο.

«Αλλάζουµε προϊόν, αλλάζουµε την κουλτούρα της εταιρείας και αλλάζουµε, ως έναν βαθµό, τον κόσµο µέσα στον οποίο λειτουργούµε» µου λέει συγκινηµένος και τον παρατηρώ.

Είναι fit, εξαιρετικά ευγενής, χαµηλών τόνων, µε ένα βλέµµα ευθύ και καθαρό. Δεν παραλείπει να χαιρετά έναν έναν τους εργαζοµένους που εκπαιδεύονται στα νέα digital µηχανήµατα και η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι το «µέλλον».  Εκεί τέµνονται, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέντευξη που ακολουθεί, το δικό του DNA µε εκείνα της PMI και της Παπαστράτος.

Δείτε σε βίντεο μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

Όλη η συνέντευξη του CEO και προέδρου της Παπαστράτος στην Αναστασία Παρετζόγλου στο νέο τεύχος του Fortune, αυτή την τρίτη στα περίπτερα.