Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τα ξενοδοχεία

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τα ξενοδοχεία

Οι προτάσεις της Κωτσόβολος στην έκθεση HORECA για την ψηφιακή μεταμόρφωση των ξενοδοχείων.

 

Η Κωτσόβολος βρίσκεται και φέτος στην έκθεση HORECA, από τις 08 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2019, παρουσιάζοντας πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το μηχανοστάσιο, η  κουζίνα, ακόμα και το εστιατόριο του ξενοδοχείου γίνονται «έξυπνα» και συνθέτουν το «ξενοδοχείο του μέλλοντος», συμβάλλοντας δυναμικά στην αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου της χώρας μας.

Το δωμάτιο του μέλλοντος περιλαμβάνει τα συστήματα εκείνα που είναι ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για προσωποποιημένες υπηρεσίες μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και τη χρήση των smartphones ή των tablets.

Το μπάνιο του μέλλοντος προσφέρει μία μοναδική ποιότητα ασφάλειας και υγιεινής με εφαρμογές, όπως αισθητήρες πίεσης-θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία, καθώς και touchless καζανάκια για απόλυτη υγιεινή.

Η κουζίνα του μέλλοντος, ιδανική για studios ή villas, είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες συσκευές που απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ακόμα πιο άνετη και μοντέρνα διαμονή.

Το μηχανοστάσιο του μέλλοντος, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού παρέχει στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων εύκολη και αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες και πρόληψη βλαβών σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εξασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου, όσο και η σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, με αποτέλεσμα χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τέλος, η παραγγελιοληψία του μέλλοντος, δίνει τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή οθόνη στο χώρο του εστιατορίου και να παραγγείλει μόνος του, να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα και να παραλάβει την παραγγελία του, εύκολα και γρήγορα.

Οι νέες τεχνολογίες από την Κωτσόβολος απογειώνουν τη διαμονή των πελατών, αλλά και τη διαχείριση των ιδιοκτητών και προσκαλούν σε γνωριμία από τις 08 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στην έκθεση Horeca στο περίπτερο B12 & C13.