Πετάτε με KLM; Κάντε check-in απ’ το ρολόι σας

Πετάτε με KLM; Κάντε check-in απ’ το ρολόι σας

Ο ολλανδική αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για έξυπνα ρολόγια.

Η KLM Royal Dutch Airlines κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για ρολόγια τεχνολογίας Android η οποία θα παρέχει στους επιβάτες συγκεκριμένες πληροφορίες για το ταξίδι τους. Εκτός από τη δυνατότητα που τους δίνει να έχουν την κάρτα επιβίβασής τους, η εφαρμογή βοηθά σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το αεροδρόμιο.

«Η εφαρμογή KLM Smartwatch επιτρέπει στους επιβάτες να βρουν σχετικές και ενημερωμένες πληροφορίες πτήσεων με μια ματιά. Στο μέλλον πρόκειται να συνδέσουμε περισσότερα τεχνολογικά στοιχεία προφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και εξασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στο ταξίδι τους» δήλωσε ο Tjalling Smit, Α’ Αντιπρόεδρος E-Commerce της AirFrance-KLM.

Οι κάτοχοι των Smartwatch που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή της KLM στο Android κινητό τους θα μπορούν να βλέπουν πληροφορίες για την πτήση τους κάθε στιγμή αφότου έχουν κάνει την κράτησή τους. Θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικές με το ταξίδι τους 24 ώρες πριν την αναχώρησή τους.

Μετά την είσοδο στην ακτίνα εμβέλειας του αεροδρομίου Schiphol του Άμστερνταμ, οι επιβάτες λαμβάνουν αυτόματα μια ειδοποίηση με πληροφορίες σχετικά με την πύλη αναχώρησης και την ώρα επιβίβασής τους. Ανοίγοντας την ειδοποίηση δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να περιηγηθεί σε όλες τις σχετικές με την πτήση του πληροφορίες. Μια τελική ειδοποίηση με τον αριθμό θέσης αποστέλλεται πριν την αναχώρηση.

Η KLM συνεχίζει την πορεία που έχει ήδη χαράξει όταν ξεκίνησε την περασμένη χρονιά μια υπηρεσία πλοήγησης στο αεροδρόμιο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία iBeacon και η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να βρουν την επόμενη πύλη αναχώρησής τους στο αεροδρόμιο Schiphol. Η εταιρία δοκιμάζει και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smartwatch προκειμένου να αναβαθμίσει την εμπειρία ταξιδιού των επιβατών της.

Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ