Ποιες εταιρείες κέρδισαν τα επιχειρηματικά βραβεία «Κούρος 2013»

Ποιες εταιρείες κέρδισαν τα επιχειρηματικά βραβεία «Κούρος 2013»

Επιχειρηματίες με υψηλές επιδόσεις και προοπτικές βραβεύτηκαν για 19η φορά. 

Την Τρίτη απονεμηθήκαν για 19η φορά τα επιχειρηματικά βραβεία Κούρος 2013 από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας σε επιχειρηματίες της νέας γενιάς με εξέχουσα πορεία, υψηλές επιδόσεις και προοπτικές. Οι βραβευθέντες αναδείχθηκαν μεταξύ χιλιάδων εταιρειών με την υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και της ICAP.

Το βραβείο «Ανάπτυξης και Καινοτομίας» απονεμήθηκε στον Ιωάννη Χήτο, πρόεδρο Δ.Σ. & διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Α.Ε. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου που εμπιστεύονται την ελληνική οικονομία και διαπρέπουν με τον έργο τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε την συνέντευξη του Ιωάννη Χήτου στο Fortune

Το βραβείο « Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό στίβο» απονεμήθηκε στην Κωνσταντίνα Σαΐτη, διευθύνουσα σύμβουλο της Kronos Α.Ε. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι η επιτυχία του ελληνικού ιδιωτικού τομέα στην κρίση δείχνει τον δυναμισμό που οι Έλληνες επιχειρηματίες διαθέτουν. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι η κυβέρνηση δουλεύει για να είναι αρωγός στις δικές τους προσπάθειες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά και η απονομή του βραβείου «Στέλιος Χατζηιωάννου» για το Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2013. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Στέλιο Χατζηιωάννου στην εταιρεία Nanobionic Γεώργιος και Ερμής Ψιψίκας με έδρα την Αθήνα. Η εταιρεία δημιουργεί εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν συνολική ευεξία, βελτίωση των επιδόσεων και ενίσχυση του τρόπου ζωής.

Διαβάστε ακόμη: Όταν Sir Branson συνάντησε τον Sir Stelios στην Ελλάδα