Πινακίδες: Συνεχίζεται η επιστροφή λόγω Ευρωεκλογών – Η διαδικασία

Πινακίδες: Συνεχίζεται η επιστροφή λόγω Ευρωεκλογών – Η διαδικασία
Πινακίδες αυτοκινήτων, στη ΔΟΥ Καλαμαριάς, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα στη ΔΥΟ Καλαμαριάς 1560 πολίτες, παρέδωσαν ήδη τις πινακίδες των οχημάτων τους, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο αύριο, όποτε και εκπνέει η προθεσμία παράδοσης των πινακίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ποιες πινακίδες και άδειες οδήγησης δεν θα επιστραφούν.

Τις πινακίδες των οχημάτων, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα μπορούν να πάρουν πίσω και σήμερα Παρασκευή (7/6) οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή των πινακίδων γίνεται από χθες Πέμπτη με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δεν θα τις παραλάβει ο ιδιοκτήτης), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ωστόσο, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: