Ποια είναι η Triparound που επένδυσε η ΤEMES Venture 

Ποια είναι η Triparound που επένδυσε η ΤEMES Venture 
Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Triparound βρίσκεται η προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ high touch και high tech, παρέχοντας μια λύση-ομπρέλα που ενισχύει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών concierge, αντί να τις υποκαθιστά.

«Η αποστολή μας είναι να επανασχεδιάζουμε το μέλλον κάνοντας τα ταξίδια πιο προσιτά από ποτέ. Ενδυναμώνουμε τους σύγχρονους επαγγελματίες του τουρισμού, που αναζητούν έναν ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εξοπλίζοντάς τους με ένα εργαλείο που ενισχύει τα έσοδα και βελτιστοποιεί τις λειτουργίες», αναφέρει η start-up Triparound  που ίδρυσαν ο Αντώνης Χαλκιόπουλος, που είχε συμπεριληφθεί στη λίστα 40under40 του Fortune Greece, και ο Χρήστος Στεργίου.

Η Triparound είναι µια εταιρεία «SaaS» που δραστηριοποιείται στον Τουρισµό και απευθύνεται τόσο σε ξενοδόχους όσο και σε πράκτορες και εταιρείες διαχείρισης προορισµών. Μέσω του software που έχει αναπτύξει, διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία µεταξύ των επαγγελµατιών του Τουρισµού, προσφέροντας µια ολοκληρωμένη και σύγχρονη εμπειρία στον ταξιδιώτη.

Σε αυτή την νεοφυή εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού στον κλάδο της φιλοξενίας και τουρισμού, επένδυσε εφέτος και η TEMES VENTURE & INCUBATOR CAPITAL θυγατρική της TEMES (Costa Navarino), αλλά και η LAMDA INNOVATIVE INVESTMENTS. Εκτός αυτών η Triparound έχει «σηκώσει» κεφάλαια και από πολλούς άλλους επενδυτές όπως η Laela Sturdy της Google CapitalG και ο Larry Kutscher, πρώην CEO της TravelClick.

Εκτός από την Triparound, η TEMES VENTURE & INCUBATOR CAPITAL προχώρησε μέσα στο Καλοκαίρι και στην ίδρυση της εταιρείας «Resiren Μεσητική Ακινήτων».

Η κύρια δραστηριότητά της TEMES VENTURE & INCUBATOR CAPITAL, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, είναι η απόκτηση, ανάπτυξη, ανέγερση, αξιοποίηση, διαχείριση, εκμίσθωση, μίσθωση, πώληση, διάθεση και εν γένει εκμετάλλευση παραθεριστικών κατοικιών, τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, λοιπών τουριστικών ακινήτων, καθώς και πάσης φύσεως ακινήτων εν γένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: