Πώς μπορείτε να μπείτε στις διεθνείς αγορές

Πώς μπορείτε να μπείτε στις διεθνείς αγορές

Ένα ενδιαφέρον workshop του Found.ation σε συνεργασία με το ΕΙΤ και την VisionMobile για την ανάπτυξη διεθνούς επιχειρηματικότητας.

To Found.ation σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό οργανισμό για την ανοικτή καινοτομία EIT Digital και την εταιρεία αναλύσεων και ερευνών VisionMobile, φιλοξενεί  ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο Workshop, με στόχο τη δημιουργία και επέκταση νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε διεθνείς αγορές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου (18:00-20:00) στον πολυχώρο The Hub Events και η συμμετοχή για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες, στο πλαίσιο του Workshop, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις βασικές σύγχρονες στρατηγικές ανάπτυξης διεθνούς επιχειρηματικότητας και θα μάθουν πώς να αναζητούν και να εντοπίζουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο διεθνές περιβάλλον, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις τοπικές ανάγκες της αγοράς στην οποία δραστηριοποιούνται.

Εισηγητές θα είναι o κ. Alain le LouxBusiness Accelerator του ευρωπαϊκού οργανισμού EIT Digital, ο οποίος διαθέτει 20+ χρόνια εμπειρίας στον τεχνολογικό κλάδο και έχει εκπαιδεύσει και υποστηρίξει περισσότερες από 200 startups υψηλής τεχνολογίας στην Ευρώπη και ο κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου- Ιδρυτής και Διευθυντής της VisionMobile με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος διαγράφει μια δυναμική και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των κινητών επικοινωνιών από το 2000 και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως οι: Microsoft, Intel, Google, Mozilla, Amazon και AT&T.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό Πρόγραμμα και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ: http://thefoundation.gr/events/workshop-international-business-development/