Πόσο θα σας κοστίσει να γνωρίσετε την Ιβάνκα Τραμπ

Πόσο θα σας κοστίσει να γνωρίσετε την Ιβάνκα Τραμπ

Με 50.000 δολάρια θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε την κόρη του Αμερικανού προέδρου, αλλά μόνο περίπου για 30 λεπτά και υπό κάποιες προϋποθέσεις!

Υπάρχουν πολλές μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρειάζονται τα χρήματά σας, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει κανέναν από το να ξοδεύει παράλληλα χιλιάδες δολάρια προκειμένου να γνωρίσει από κοντά την Ιβάνκα Τραμπ.

Eάν το σκέφτεστε σοβαρά, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Charitybuzz, μία ιστοσελίδα με φιλανθρωπικές δημοπρασίες σε υψηλές τιμές και να αποκτήσετε, για παράδειγμα, ένα εξερχόμενο μήνυμα στον τηλεφωνητή σας από τον Χιού Τζάκμαν ή την ευκαιρία να κάνετε δυο ερωτήσεις στον συγγραφέα των Star Wars, Λόρενς Κάνσνταν.

Μέχρι στιγμής, η ιστοσελίδα έχει δεχθεί οκτώ προσφορές από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βγουν για έναν καφέ με την κόρη του πολυεκατομμυριούχου, με την υψηλότερη τιμή να αγγίζει τα 16,500 δολάρια, αν και η εκτιμώμενη αξία αυτού του ραντεβού υπολογίζεται στα 50.000 δολάρια.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί:

  • Έχετε περίπου ένα χρόνο μέχρι να καθοριστεί η ημερομηνία του καφέ (1η Ιανουαρίου 2017 – 1η Ιανουαρίου 2018)
  • Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί είτε στο Trump Tower NYC ή στο Trump Hotel.
  • Η διάρκεια του ραντεβού υπολογίζεται στα 30 με 45 λεπτά.
  • Ο νικητής θα πρέπει πρώτα να λάβει την έγκριση του Trump Organization.
  • Ο Οργανισμός θα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη συνεδρίαση – και μάλιστα χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα.

Τα έσοδα αναμένεται να δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση St. Jude’s Children’s Hospital, σε συνεργασία με το Eric Trump Foundation.