Πρώτος κύκλος αιτήσεων για το δίκτυο της Endeavor

Πρώτος κύκλος αιτήσεων για το δίκτυο της Endeavor

H Endeavor αναζητάει τους επόμενους επιχειρηματίες – ηγέτες στην Ελλάδα από όλους τους κλάδους.

Ξεκινάει σήμερα ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για το επιχειρηματικό δίκτυο της Endeavor και θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου. Και φέτος η Endeavor αναζητά τους επόμενους επιχειρηματίες – ηγέτες από την Ελλάδα που θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την πρόσβαση σε αγορές και επενδυτές παγκοσμίως.

Οι επιχειρήσεις τους πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από €200.000, να βασίζονται σε ένα στέρεο επιχειρηματικό μοντέλο, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και να απαρτίζονται από ανθρώπους με πάθος και ενθουσιασμό, που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της Endeavor.

Η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται πέντε φορές ετησίως.

Endeavor Greece: Oι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, καθώς και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Με αυτόν τον τρόπο, αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 800 επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νότιο Αφρική, Τουρκία, Αίγυπτο και Ιορδανία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 225,000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6 δισ. το 2012.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο έντεκα επιχειρηματίες από επτά εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους, εξαγωγική δραστηριότητα και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, Daily Secret, Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papdimitriou, Fereikos-Helix και HotelBrain.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Το προφίλ του αναδυόμενου Έλληνα νέου επιχειρηματία