Ρέντη: Συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Ρέντη: Συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό
A Greek policeman, Farmers in front of the Greek parliament in Syntagma square, The police closed the access to Syntagma square, Saturday the 13th of February 2016 in Athens, Greece. (Photo by Camille Gazeau/NurPhoto) (Photo by Camille Gazeau / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του 18χρονος για την επίθεση έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Συνελήφθη και ομολόγησε το πρωί της Κυριακής o οπαδός που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους, σημειωνεται πως συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του 18χρονος για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ΥΑΤ έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, σχετικά με τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά, το οποίο εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: news247