Σαμαράς: «Δεν πέρασε η υπονόμευση της χώρας και του Κοινοβουλίου»

Σαμαράς: «Δεν πέρασε η υπονόμευση της χώρας και του Κοινοβουλίου»

Δήλωση του πρωθυπουργού για την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου. Δεν της πέρασε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

«Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού» καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Διαβάστε σχετικά: Ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε η παρακάτω ανακοίνωση για τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη Bουλή. Σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς. Όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη. Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει».