Σε καραντίνα στελέχη της Άρσεναλ- Τα περαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον κορωνοϊό στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Αναβλήθηκε το ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μετά την διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στελέχη της ομάδας τέθηκαν προληπτικά σε καραντίνα υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ, αναφέρεται ότι για τις επόμενες 14 ημέρες, τέσσερα στελέχη της ομάδας, που κάθονταν κοντά στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό, θα παραμείνουν στο σπίτι τους.

Παράλληλα ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον κ. Μαρινάκη, που έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τα social media ότι μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Συνεπώς, ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League αναβλήθηκε, ενώ αποφασίστηκε η διεξαγωγή εξετάσεων για κορονοϊό στους ποδοσφαιριστές, καθώς και το προπονητικό team της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ βρέθηκαν αντιμέτωποι πριν δύο εβδομάδες στο Λονδίνο, σε μια ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες.

Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας, φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.

Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε όλο τον ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού παρέμεινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά και το πρωί της Τετάρτης (11/3) ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε πως όλα τα μέλη των Πειραιωτών βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό.