Συνέχεια των Πανελλαδικών εξετάσεων αύριο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Συνέχεια των Πανελλαδικών εξετάσεων αύριο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
ÌáèçôÝò óõììåôÝ÷ïõí óôéò ÐáíåëëáäéêÝò ÅîåôÜóåéò óôï 46ï Ãåíéêü Ëýêåéï ÁèÞíáò, ÐáñáóêåõÞ 7 Éïõíßïõ 2019. Ìå ôï ìÜèçìá ôçò ÍÝáò ÅëëçíéêÞò Ãëþóóáò, ùò åßèéóôáé, áíïßãåé óÞìåñá ÐáñáóêåõÞ, ç áõëáßá ôùí Ðáíåëëáäéêþí ÅîåôÜóåùí 2019 ãéá ôïõò õðïøçößïõò ôùí ãåíéêþí ëõêåßùí (ÃÅË) ãéá ôçí åéóáãùãÞ óôçí ÔñéôïâÜèìéá Åêðáßäåõóç. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁëÝîáíäñïò ÂëÜ÷ïò Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών θα εξεταστούν αύριο οι μαθητές της Γ' Λυκείου.

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ αύριο, Τετάρτη, με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά, με τα μεν θέματα των Αρχαίων να κρίνονται βατά, των δε Μαθηματικών αρκετά απαιτητικά.

Εξάλλου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι από σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, την Πέμπτη θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.