Συνομιλώντας με το… αυτοκίνητό σας – Η Mercedes λανσάρει τον φωνητικό βοηθό «Dialogue Ρartner»

Συνομιλώντας με το… αυτοκίνητό σας – Η Mercedes λανσάρει τον φωνητικό βοηθό «Dialogue Ρartner»
EDMONTON, CANADA - OCTOBER 26, 2023: Mercedes-Benz logo seen on a Mercedes-Benz vehicle in Edmonton, on October 26, 2023, in Edmonton, Alberta, Canada. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Διευρύνεται η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα αυτοκίνητα.

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τη Δευτέρα στην έκθεση CES έναν νέο εικονικό βοηθό, ικανό να παρέχει προτάσεις βάσει πλαισίου και να συμμετέχει σε διάλογο με τους χρήστες, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα αυτοκίνητα.

Ο βοηθός μπορεί να μιλάει σε διαφορετικούς τόνους διαφόρων συναισθημάτων και να κάνει έξυπνες ερωτήσεις για να διευκρινίσει τι ακριβώς ζητείται, δήλωσε η εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το αυτοκίνητο είναι ο συνομιλητής σας. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να έχετε μια συζήτηση, να είστε παραγωγικοί», δήλωσε ο επικεφαλής τεχνολογίας της Mercedes, Markus Schaefer, στο Λας Βέγκας.

Ο βοηθός θα κυκλοφορήσει σε οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του νέου concept της κατηγορίας CLA, μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μικρότερου τετράθυρου μοντέλου της αυτοκινητοβιομηχανίας, που θα κάνει πρεμιέρα στη Βόρεια Αμερική στην έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: