ΣΥΡΙΖΑ: «O Σαμαράς έχει κρυφή ατζέντα»

ΣΥΡΙΖΑ: «O Σαμαράς έχει κρυφή ατζέντα»

Το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων «φουντώνει» την κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης.

Για «κρυφή» επιστολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τους δανειστές κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του. Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αν και ο κ. Σαμαράς ισχυριζόταν ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, έρχεται η «κρυφή» του επιστολή προς τους δανειστές, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, με την οποία δεσμεύεται για τη λήψη νέων, δυσβάστακτων μέτρων, ανθρωποθυσίες και κατασχέσεις σπιτιών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο αναξιόπιστος και επικίνδυνος είναι για την κοινωνία και τη χώρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι « όσο και αν ξορκίζει τις εκλογές εκβιάζοντας τους πολίτες, έχει ανοίξει ο δρόμος για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης και τη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας η οποία, με την κυβέρνηση της Αριστεράς, θα βάλει τέλος στην καταστροφή, δίνοντας ελπίδα και προοπτική».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ και στα σχόλιά της για τις θέσεις που διατύπωσαν οι κύριοι Δραγασάκης και Σταθάκης , κάνει λόγο για διαστρέβλωση των θέσεων τονίζοντας: «Η τεχνητή διαστρέβλωση και η προπαγάνδα έχει και τα όριά της. Αν, ωστόσο, δεν καταλαβαίνουν αυτά που διαβάζουν, τους συνιστούμε ξεκούραση. Για την επιστολή του κ. Σαμαρά προς τους δανειστές, όπου δεσμεύεται για νέα μέτρα, απολύσεις και κατασχέσεις σπιτιών έχουν να πουν κάτι»;

Τι απαντάει ο πρωθυπουργός και τι λέει για πρόωρες εκλογές