ΣΥΡΙΖΑ: «Το “Ποτάμι” θα ξεφουσκώσει»

ΣΥΡΙΖΑ: «Το “Ποτάμι” θα ξεφουσκώσει»

Επιχείρηση αποδόμησης- Τι λένε Τσίπρας, Παπαδημούλης, Σκουρλέτης.

Στην Κουμουνδούρου δεν δείχνουν να ανησυχούν από τις πρώτες δημοσκοπικές επιδόσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, αντιθέτως πιστεύουν ότι εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν προοπτικά εξαιτίας του πρόβλημα, ίσως και πολιτικής επιβίωσης, θα είναι το ΠΑΣΟΚ/ «Ελιά» και η ΔΗΜΑΡ. Επί του παρόντος πάντως, καταγράφουν την υπερ-προβολή του νέου σχήματος από τα μέσα ενημέρωσης (για «χοντρό “πουσάρισμα”» έκανε χαρακτηριστικά λόγο σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαδημούλης).

Δηλωτική της προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η απάντηση που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στη RealNews: «Για την ώρα δεν βλέπω Ποτάμι. Βλέπω ένα ποτάμι προπαγάνδας για το Ποτάμι. Όταν το νέο κόμμα μπει στην κοίτη του, θα δούμε όλοι ποιους θα δροσίσει και ποιους θα θέλει να πνίξει».

Ασάφεια, αντιφατικότητα και … κλειστά χαρτιά προσάπτει στο «Ποτάμι» και ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρά ένα βήμα πιο πέρα, καταθέτοντας τη φήμη, που -όπως είπε- θέλει το «Ποτάμι» να «είχε σχεδιαστεί από διάφορους κύκλους, με μια λογική να θολώσουμε τα νερά…». (Απόσπασμα από συνέντευξή του στον Real FM, την περασμένη Παρασκευή).

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr