Στ. Θεοδωράκης: «Έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της κυβέρνησης»

Στ. Θεοδωράκης: «Έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της κυβέρνησης»

Στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου ξεκινά αύριο τις εργασίες του το πρώτο συνέδριο του «Ποταμιού».

«Το Ποτάμι», το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, πραγματοποιεί αύριο στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου το πρώτο συνέδριό του, το οποίο θα διαρκέσει δύο ημέρες  (27-29 Ιουνίου).

«Επιλέξαμε το Λαύριο για να τονίσουμε το “αύριο”» είπε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα στον Ant1. «Το “Ποτάμι” βαδίζει τον δρόμο που ήθελε κι ο κόσμος, να γίνει παίκτης του πολιτικού συστήματος», είπε ο αρχηγός του κόμματος και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, λέγοντας πως το κόμμα του κατέλαβε «πολύ μεγάλο ποσοστό για ένα κόμμα που δεν υπήρχε», ενώ πρόσθεσε πως «ο κόσμος με το καλημέρα τού είπε έλα εδώ».

«Το “Ποτάμι” είναι ένα κόμμα από το πουθενά, χωρίς κανένα κομματικό παρελθόν», ανέφερε και εξήγησε: «Είμαστε ένα προοδευτικό κίνημα που θέλει να έχει μαζί του τους προοδευτικούς φιλελεύθερους της χώρας και τους αριστερούς μεταρρυθμιστές».

«Είμαι ξεκάθαρος. Είμαι απέναντι στον λαϊκισμό» πρόσθεσε και τάχθηκε υπέρ των μεταρρυθμίσεων, επικρίνοντας την κυβέρνηση για κόπωση, λέγοντας: «Φάνηκε ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της κυβέρνησης».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, «η λύση σήμερα στη χώρα δεν μπορεί να είναι ούτε το αριστερό έτσι όπως εμφανίζεται, ούτε το δεξιό, αλλά κάτι καινούριο. Το καινούριο δεν είναι πάντα κάτι που θα πέσει από τον ουρανό, αλλά είναι μία αξιόπιστη σύνθεση» συμπλήρωσε.

 Διαβάστε ακόμη:

Το «Ποτάμι» βρήκε «στέγη» στην Ευρωβουλή

«Το Ποτάμι μπορεί να κυβερνήσει» λέει ο Στ. Θεοδωράκης