Στα άκρα η κόντρα Κοτζιά – Καμμένου: Ο πρώην ΥΠΕΞ προσέφυγε κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ στη δικαιοσύνη

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ένα tweet γεμάτο αιχμές και υπονοούμενα.

Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς… στα άκρα. Οι δύο πρώην υπουργοί κλιμακώνουν την κόντρα τους με προσφυγές στην Δικαιοσύνη και βαρύτατες αιχμές στο… Twitter.

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς, ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου μας. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά του».

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ένα tweet που και και πάλι έχει σοβαρές αιχμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε ακόμη:

Βραδυφλεγής βόμβα για τον Τσίπρα ο Καμμένος

Νέοι βαρύτατοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά για χρηματισμό: Το tweet και το «ΕισΠΡΑΤΤΩ»

Σχετικά άρθρα