Στην Ελλάδα τα Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear

Στην Ελλάδα τα Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear

Η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε τα νέα της μοντέλα και στη χώρα μας.

H Samsung Electronics Hellas παρουσίασε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, τo νέo «έξυπνο» κινητό Galaxy Note 3 και το «έξυπνο» ρολόι Galaxy Gear.

«Το νέο Samsung Galaxy Note 3 έρχεται να εξελίξει τη σειρά Note, καθώς διαθέτει αναβαθμισμένες δυνατότητες και εντυπωσιακές λειτουργίες» δήλωσε ο Γιάννης Γκίκας, επικεφαλής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung. Μεταξύ άλλων, η συσκευή διαθέτει τη νέα «πένα» S Pen, που εκσυγχρονίζει τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης κρατάει σημειώσεις και του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κάθε εργασία μόνο με ένα απλό «κλικ».

Διαβάστε ακόμη: Η Samsung έφερε το «έξυπνο» ρολόι της

Το Galaxy Gear αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια προϊόντων της Samsung, με το οποίο κάθε χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες.

Μεταξύ άλλων, το νέο smartwatch διαθέτει κάμερα 1.9 Megapixel, ενώ ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω τεχνολογίας ενσωματωμένων αισθητήρων, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταναλώσει.

Το Samsung Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 26 Σεπτεμβρίου και το Galaxy Gear στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

1/2

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ