Τα παιδιά του Τζαμάλ Κασόγκι αποζημιώθηκαν από τη Σαουδική Αραβία

Τα παιδιά του Τζαμάλ Κασόγκι αποζημιώθηκαν από τη Σαουδική Αραβία
Human rights activists and friends of Saudi journalist Jamal Khashoggi hold his pictures during a protest outside the Saudi Consulate in Istanbul, Turkey October 8, 2018. REUTERS/Murad Sezer - RC1E12753350
Τι αναφέρει για τις αποζημιώσεις το ρεπορτάζ της Washington Post της εφημερίδας που αρθρογραφούσε ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος.

Τα παιδιά του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου, έλαβαν το καθένα ως αποζημίωση σπίτια αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και θα λαμβάνουν επίσης κάθε μήνα χιλιάδες δολάρια από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας, αποκάλυψε τη Δευτέρα η εφημερίδα The Washington Post.

Σύμφωνα με την εφημερίδα -στην οποία αρθρογραφούσε ο δολοφονημένος δημοσιογράφος-τα συγκεκριμένα σπίτια βρίσκονται στην Τζέντα (δυτικά), στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, και έχουν αξία ως και τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα. Σε αυτά προστίθενται μηνιαίες πληρωμές στο καθένα από τα τέσσερα παιδιά του Κασόγκι, που ξεπερνούν τις 10.000 δολάρια, συνεχίζει η εφημερίδα, η οποία επικαλείται νυν και πρώην Σαουδάραβες αξιωματούχους καθώς και πηγές προσκείμενες στην οικογένεια.