Ταινία η ζωή του Έλον Μασκ – Η πιο «καυτή» ερώτηση στο Χόλιγουντ είναι το ποιός θα υποδηθεί τον δισεκατομμυριούχο

Ταινία η ζωή του Έλον Μασκ – Η πιο «καυτή» ερώτηση στο Χόλιγουντ είναι το ποιός θα υποδηθεί τον δισεκατομμυριούχο
epa08925442 (FILE) - Tesla and SpaceX CEO Elon Musk (R) gives a statement at the construction site of the Tesla Giga Factory in Gruenheide near Berlin, Germany, 03 September 2020 (Reissued 07 January 2021). According to reports on 07 January 2021, Tesla and SpaceX CEO Elon Musk became the world richest person with a net worth of more than 185 billion US dollars, surpassing Jeff Bezos, CEO of Amazon, who is currently worth 184 billion US dollars. EPA/ALEXANDER BECHER *** Local Caption *** 56315718 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μένει να δούμε ποιος θα πάρει τελικά τον ρόλο...

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε η είδηση ότι το δημοφιλές ανεξάρτητο στούντιο A24 απέσπασε τα δικαιώματα για να γυρίσει τη βιογραφία του Walter Isaacson για τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tesla και επικεφαλής της SpaceX, Έλον Μασκ.

Το NBC News ανέφερε ότι η συμφωνία ήρθε μετά από έναν άκρως ανταγωνιστικό πόλεμο προσφορών στον οποίο συμμετείχαν πολλά στούντιο και κινηματογραφιστές.

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετά εντυπωσιακό – η A24, η οποία κυριάρχησε στα περσινά Όσκαρ και είναι δημοφιλής στους κινηματογραφόφιλους για ακραίες ταινίες όπως το «Midsommar» και το «Talk to Me» – ο Ντάρεν Αρονόφσκι έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της βιογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευκαιρία να υποδυθεί κανείς μια τόσο διχαστική προσωπικότητα όπως ο Μασκ θα ήταν ούτως ή άλλως για τους περισσότερους ηθοποιούς πρόκληση. Αλλά η ευκαιρία να δουλέψουν με τον Αρονόφσκι είναι πιθανότατα ένα έξτρα μπόνους. Οι φιλόδοξες ταινίες του συχνά απαιτούν από τους ηθοποιούς να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις που αξίζουν βραβείων. Συχνά κατευθύνει τους καλλιτέχνες σε υποψηφιότητες και νίκες στα Όσκαρ. Οι πρωταγωνιστές του Αρονόφσκι τείνουν επίσης να είναι ανεπανόρθωτα ελαττωματικοί και αυτοκαταστροφικοί.

Προς το παρόν, πάντως, ο Μασκ εμφανίζεται ευχαριστημένος με την πορεία του. «Χαίρομαι που το κάνει ο Ντάρεν. Είναι ένας από τους καλύτερους», έγραψε στην πλατφόρμα X.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: