Τέλος στη λειτουργία πτήσης – Πλέον θα μιλάτε κανονικά στο τηλέφωνο όταν ταξιδεύετε!

Τέλος στη λειτουργία πτήσης – Πλέον θα μιλάτε κανονικά στο τηλέφωνο όταν ταξιδεύετε!

Εσείς είστε υπέρ ή κατά αυτής της απόφασης;

Oι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες πέταξαν 7,6 δισ. μίλια το 2014 χωρίς να σημειωθεί κανένα απρόοπτο, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία Μεταφορών. Οι πιθανότητες θανάτου σε αεροπορικά δυστυχήματα είναι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία στις 11 εκατομμύρια.

Από την άλλη, η πιθανότητα να μιλήσετε στο τηλέφωνο εν ώρα πτήσης, μόλις αυξήθηκε!

Όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της Wall Street Journal, οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα επιτρέπει από εδώ και στο εξής στους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών να πραγματοποιούν κλήσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από διάφορους αερομεταφορείς, αλλά και από την Ένωση Αεροσυνοδών, η οποία την αποκάλεσε ως «απερίσκεπτη».

Από την πλευρά της, η Natasha Geiling από το περιοδικό Smithsonian δημοσίευσε ένα άρθρο με τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα: «Τα καθίσματα έχουν συρρικνωθεί, ο χώρος για τα πόδια έχει εξαφανιστεί και ο θόρυβος στην οικονομική θέση είναι δεδομένος. Τώρα σκεφτείτε τον συνεπιβάτη που κάθεται δίπλα σας να μιλάει για μία ώρα στο τηλέφωνο».

Εάν τελικά αλλάξατε γνώμη και σας συμβεί το παραπάνω περιστατικό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε μία μάσκα ματιών και να πάρετε έναν υπνάκο!