Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ
Πυροσβέστες και διασώστες συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού αγνοουμένων, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τη Λάρισα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023. Μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούσθηκε με μία εμπορευματική έξω από τη Λάρισα, ενώ εκτροχιάστηκαν τα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας και εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Σε 46 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική, στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τρίτης όπως ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος, Βασίλης Βαθρακογιάννης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ενώπιον του ανακριτή Λάρισας θα βρεθούν σήμερα ο νυν διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης και ο γενικός διευθυντής, από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2019, της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ.

Και οι δύο εμπλέκονται στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με τη δικαστική έρευνα να συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες καταθέσεις των διωκόμενων στελεχών του ΟΣΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: