Τέμπη – Τερεζάκης (ΟΣΕ): Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό από τις 3 Μαρτίου 2023 – Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε

Τέμπη – Τερεζάκης (ΟΣΕ): Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό από τις 3 Μαρτίου 2023 – Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε
Ο μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης πριν την επιβίβασή του στο τραίνο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Καλαμπάκα, κατά την επανεκκίνηση των δρμολογίων του τραίνου από το σταθμό Λαρίσης, πρώτη μέρα μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο τραίνων στις 28 Φεβρουαρίου με 57 νεκρούς στα Τέμπη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. Στις ράγες μπήκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, τα επιβατικά τρένα στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, έναν και πλέον μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο πλαίσιο επανεκκίνησης του σιδηρόδρομου. Στο πρώτο δρομολόγιο με αναχώρηση από τον σταθμό Λαρίσης για Καλαμπάκα ταξιδεύουν ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης και στελέχη της Hellenic Τrain, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Είμαστε στην διάθεση των αρχών», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ.

«Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό για το δυστύχημα των Τεμπών από τις συνομιλίες Παλαιοφάρσαλα – Λάρισα από τις 3 Μαρτίου του 2023 ενώ και στις 15 Μαρτίου του 2023 ελήφθη υλικό από τις ανακριτικές αρχές παρουσία αστυνομικών που ήρθαν στην Καρόλου και ζήτησαν να πάρουν καταγραφές για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα του δυστυχήματος από περισσότερους σταθμούς», τόνισε μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ 100,3 ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε πως προχθές «επανήλθαν με την εισαγγελέα και 3-4 εξειδικευμένοι υπάλληλοι από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με εντολή του Εφέτη ανακριτή Λάρισας για να πάρουν τους σκληρούς δίσκους από το σύστημα καταγραφής» επισημαίνοντας πως «δεν έγινε καμία έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ» αφού όπως είπε «δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και είμαστε πάντα στην διάθεση των αρχών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: