Θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη startup;

Μπορείτε να το μάθετε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο Orange Grove.

H δεύτερη παρουσίαση του Founder Institute, Startup Founder 102, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις του Orange Grove, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Konrad- Adenauer- Stiftung.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Marc Habbema, Ιδρυτής της SOWISO, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης μαθηματικών και άλλων θετικών επιστημών, ο οποίος θα μιλήσει για την εμπειρία που αποκόμισε περνώντας από όλα τα στάδια δημιουργίας μιας επιχείρησης και ο Roy Uhlmann, Συντονιστής E-Commerce Startups στο German Startups Association του Βερολίνου, που θα μεταφέρει την πείρα που έχει αποκτήσει ιδρύοντας τέσσερις εταιρίες, καθώς και τις γνώσεις του γύρω από το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων του Βερολίνου.

Διαβάστε ακόμη: Orange Grove: «Πορτοκαλεώνας» επιχειρηματικότητας

Στη συνέχεια, ο Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος , iSquare S.A. (Apple Value Added Distributor στην Ελλάδα & Κύπρο), ο Χρήστος Κασκαβέλης, Ιδρυτής/COO, Velti, 2000-2013 και ο Τάσος Φλάμπουρας, Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA, θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές και στρατηγικές για startups, προσφέροντας συμβουλές και επισημαίνοντας λάθη πρέπει να αποφεύγονται.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://FI.co/e/8401.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Founder Institute και για εγγραφές στο πρόγραμμα, επισκεφτείτε το http://fi.co/apply/athens και συμπληρώστε την σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως τις 2/3/2014. Αν εκδηλωθεί αυξημένο ενδιαφέρον, τότε το Founder Institute θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στην Αθήνα στις 7/5/2014.