Θερμό επεισόδιο στη Βουλή: Η Θεανώ Φωτίου είπε «άι στο διάλο» στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή: Η Θεανώ Φωτίου είπε «άι στο διάλο» στην Όλγα Κεφαλογιάννη
Η βουλευτής του κόμματος Νέα Αριστερά, Θεανώ Φωτίου μιλάει, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συνέχισης της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή ευρωβουλευτών, διευκόλυνση εκλογέων μέσω επιστολικής ψήφου, εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων και λοιπές διατάξεις του υπουργείου Εσωτερικών», Αθήνα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ξέφυγε η κατάσταση στη Βουλή - Άγριος καυγάς Κεφαλογιάννη-Φωτίου.

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Σύμφωνα με το ertnews, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη ακούστηκε η Θεανώ Φωτίου να λέει «άι στο διάολο», πυροδοτώντας την έκρηξη της υπουργού Τουρισμού, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Φωτίου: Κύριε υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά.

Πρόεδρος Κυριαζίδης: Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή;

Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας.

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Αι στο διάλο…

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: