Τι αλλάζει στο WhatsApp για να… έρθει πιο κοντά με το Instagram

Τι αλλάζει στο WhatsApp για να… έρθει πιο κοντά με το Instagram
epa07306573 (FILE) - The logo of the messaging application WhatsApp (C) is pictured on a smartphone screen in Taipei, Taiwan, 26 September 2017 (reissued 21 January 2019). Facebook's messenger service WhatsApp is to limit the number of persons it is possible to forward messages to, in a bid to reduce the spread of Fake News and rumors. EPA/RITCHIE B. TONGO *** Local Caption *** 53792247 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η επερχόμενη λειτουργία θα βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο.

Σε αλλαγές προχωρά το WhatsApp, ώστε να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Σύντομα θα δίνει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης και στις δύο πλατφόρμες.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μετρά περισσότερους από 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες θα επιτρέπει σύντομα απευθείας ενημερώσεις στα Stories και στο Instagram.

Η επερχόμενη λειτουργία θα βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο αλλά και θα ενισχύσει την αξιοπιστία και τη συνέπεια της κοινής χρήσης περιεχομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρακτικά οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να δημιουργούν ξεχωριστές δημοσιεύσεις για την κάθε πλατφόρμα και θα μπορούν να ασχοληθούν με το κοινό τους και στις δύο πλατφόρμες πιο εύκολα.

Η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram βρίσκεται στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android 2.23.25.20, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: