Το Instagram έγινε ακόμη πιο δημοφιλές

Το Instagram έγινε ακόμη πιο δημοφιλές
An Instagram employee takes a video using Instagram's new video function at Facebook's corporate headquarters during a media event in Menlo Park, California on June 20, 2013. AFP Photo /Josh EDELSON (Photo credit should read Josh Edelson/AFP/Getty Images) Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το διάσημο κοινωνικό μέσο γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό και μετρά πλέον 600 εκατ. χρήστες.

Οι χρήστες του Instagram ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια, καθώς προστέθηκαν άλλα 100 εκατομμύρια από τον Ιούνιο και μετά, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία μέσω του ιστολογίου της. Η προσθήκη νέων λειτουργιών βοήθησε το Instagram, που ανήκει στο Facebook, να γίνει ακόμη πιο δημοφιλές στους χρήστες που τους αρέσουν οι φωτογραφίες, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

Παράλληλα, βελτίωσε τα εργαλεία ασφάλειας που προσφέρει στους χρήστες, ώστε να ελέγχουν τα σχόλια που αναρτώνται στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, προκειμένου να καταπολεμηθεί το συνεχώς επιδεινούμενο φαινόμενο των «τρολ» του διαδικτύου.

Το Instagram, που συμβάλλει όλο και περισσότερο στην κερδοφορία του Facebook, αναμένεται να δημιουργήσει διαφημιστικά έσοδα ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2016, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ερευνών eMarketer.